Sipoon musiikkiyhdistys – Tietoa yhdistyksestä

Sipoon musiikkiyhdistys

”Musiikkia läheltä, sydämellä ja ammattitaidolla”

Sipoon musiikkiyhdistys ry:n jäsenet ovat Sipoon kunnassa asuvia ammattimuusikoita sekä omassa kotikunnassaan taide- ja kulttuuripalvelujen kehittämisestä kiinnostuneita kuntalaisia. Yhdistyksen tavoitteena on rikastuttaa kotiseutulähtöistä kulttuuria. Sipoon musiikkiyhdistys toimii yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tuottaa omia produktioita sipoolaisista lähtökohdista käsin ja tukee erilaisia kulttuurihankkeita.

Nykypäivänä käytetään käsitteitä lähiruoka, lähipalvelut, lähituotettu, joten yhdistyksemme käyttää käsitettä lähimuusikko. Tämä tarkoittaa kunnassa asuvaa muusikkoa, jonka taiteellisia palveluita on saatavilla helposti, nopeasti ja matkat keikkapaikalle ovat lyhyet. Hänet voi halutessaan tilata kotiin musisoimaan tai hänen musisointiaan kuulee eri paikoissa ja tilaisuuksissa Sipoon kunnassa.