Palvelut

Sipoon Musiikkiyhdistys

Palvelut

Musiikkiesitykset:

Kaipaatko musiikkiesitystä häihin, kastejuhlaan, hautajaisiin, syntymäpäiville, illanviettoon ystävien kanssa, Tyky-päivään tai liiketapaamiseen? Musiikkiyhdistyksen muusikot ovat valmiina auttamaan toiveesi toteuttamisessa. He auttavat sekä esityksen sisällön, ajankohdan että paikan suunnittelussa ja toteuttavat esityksen yhdessä tehdyn suunnitelman mukaan.

Musiikkiesityksestä voi pyytää tarjousta suoraan lähimuusikoilta tai ottamalla yhteyttä Laura Attilaan puh. 050 4909 768 tai email. laura.attila@icloud.com.

Kotikonsertit:

Kotikonsertti on musiikkiesitys, joka toteutetaan kodissa tai kodin kaltaisessa intiimissä tilassa rajatulle ja mahdollisesti myös valitulle kuulijakunnalle heidän toiveidensa mukaisesti. Kotikonsertti voi olla osa perhejuhlaa, merkkipäivän viettoa, liiketuttavien tapaamista, hyväntekeväisyystoimintaa tai vain ystävien kesken järjestettävää yhteistä ajanviettoa. Sen keston ja ohjelma suunnitellaan kuhunkin tilanteeseen sopivaksi yleisön toiveet ja tarpeet huomioiden.

Musiikkia on kautta aikojen esitetty kotikonserttia vastaavissa olosuhteissa: tuvissa, saleissa ja salongeissa. Siksi musiikin historiasta löytyy runsaasti teoksia, jotka on sävelletty juuri tämän kaltaisiin tilanteisiin sopiviksi ja joiden esittämistä intiimi tila yleisön ja muusikoiden välillä edesauttaa, kun musiikki voidaan esittää säveltäjän alkuperäisen intention mukaisesti. Vaikka 1800-luvulla alkanut musiikin esittäminen ”massayleisöille” suurissa konsertti- ja oopperataloissa sai säveltäjät tekemään heille suurta mainetta tuoneita monumentaalisia teoksia, näiden rinnalla he edelleen sävelsivät intiimissä tilassa esitettäväksi tarkoitettua pienimuotoista soitin- ja laulumusiikkia. Oopperan, sinfonioiden ja konserttojen rinnalla salonki- ja kamarimusiikki jatkui elinvoimaisena. Kotikonsertteihin sopivaa ohjelmistoa siis löytyy musiikin historian kaikista vaiheista, myös nykyajan ”kevyen musiikin” virtauksista. Tämän vuoksi kotikonsertti voi olla tyyliltään ja sisällöltään hyvin vaihteleva.

Sipoon musiikkiyhdistys ry/Sibbo musikförening haluaa tuoda muualla pääkaupunkiseudulla suosiota saavuttaneen ja jatkuvasti lisääntyvän kotikonserttitoiminnan sipoolaisten ulottuville. Olemme saaneet tähän tarkoitukseen Suomen kulttuurirahastolta apurahan, joka mahdollistaa näiden konserttien tuottamisen siten, että tilaajalle syntyvät kustannukset jäävät pieniksi. Tämän vuoksi suosittelemme, että kaikkien kotikonserttitoiminnasta kiinnostuneiden kannattaa tarttua juuri nyt mahdollisuuteen toteuttaa oma kotikonsertti. 

Kotikonsertin järjestämisestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Laura Attilaan laura.attila@icloud.com tai puh. 050-4909768.

Konsertit:

Haluatko toimia musiikkimesenaattina ja tarjota alueen muusikoille mahdollisuuden toteuttaa yhteistyössä suurimuotoinen ja musiikilliselta sisällöltään monipuolinen konsertti, johon yleisö toivotetaan julkisesti tervetulleeksi? Otamme tarjouksesi ilolla vastaan ja olemme valmiina suunnittelemaan konsertin toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti!

Ideat laajamittaisista konserttihankkeista voi toimittaa yhdistyksen hallitukselle email: hallitus@sipoonmusiikkiyhdistys.fi tai Laura Attilalle (laura.attila@icloud.com, puh. 050 – 4909 768).

Koulutus:

Etsitkö soiton tai laulun opettajaa itsellesi tai perheenjäsenellesi? Haluaisitko palata  keskeytyneen soittoharrastuksen pariin tai aloittaa uuden harrastuksen? Kaipaatko opettajaa, jonka kanssa voisit syventää musiikin tuntemustasi ja musiikillisia taitojasi? Haluatko tarjota yrityksesi henkilökunnalle musiikkikokemuksen?

Musiikkiyhdistyksen muusikot toimivat myös opettajina. Tunneista voi sopia joko olemalla yhteydessä suoraan toivottuun opettajaan tai tilaamalla opetusta yhdistyksen kautta (Laura Attila, email: laura.attila@icloud.com, puh. 050 – 4909 768).

Asiantuntija-arviot:

Kaipaatko apua uuden instrumentin valintaan tai vanhan korjauttamiseen? Oletko ostamassa soitinta ja haluaisit löytää hinta-laatu -suhteeltaan parhaan yksilön? Kaipaatko apua musiikkiin liittyvien digilaitteiden kanssa? Etsitkö henkilöä, joka voisi musiikillisella tietämyksellään auttaa artikkelin tai arvostelun kirjoittamisessa? Tarvitsetko tietoa eri soittimien soittotapoihin, ylläpitoon tai kunnostukseen liittyen?

Yhdistyksen muusikot ovat valmiita auttamaan ja antamaan vastauksia tai ohjaamaan niiden henkilöiden luo, joilta avun ja vastauksen voi saada. Tiedustelut suoraan lähimuusikoille tai Laura Attilalle (laura.attila@icloud.com, puh. 050 -4909 768).


Koko kylän Johannes-passio

09 huhti 2022 18:00
Pyhän Laurin kirkko/Helsinge kyrka S:t Lars i Vanda

Koko kylän Johannes-passio


Koko kylän Johannes-passio

10 huhti 2022 15:00
Sipoon kirkko/Sibbo kyrka

Koko kylän Johannes-passio


Kesäistä romantiikkaa

04 syys 2021 17:00
Savijärven Kartano

Konsertti Savijärven kartanossa la 4.9.2021 klo 17.00.