Teppo Salakka

Sipoon Musiikkiyhdistys

Teppo Salakka

Multimuusikko ja pedagogi

Kun elää näin(kin) vanhaksi, ehtii tehdä kaikenlaista. Rokkia ravintolassa, jazzia festareilla, klassista konserttisalissa, soittoa teatteri- ja oopperamontussa, johtamista ja sovittamista, levytyksiä niin muusikkona kuin tekniikkapuolellakin…

Olen klassisen koulutuksen saanut klarinetisti, jonka pääsoittimet ovat ajan myöten kasvaneet. Tällä hetkellä basso-, kontra-altto- ja kontrabassoklarinetit ovat useimmin sylissäni, tavallisia unohtamattakaan. Pianonsoitto on kulkenut myös mukana, ja olen toiminut säestyspianistina usealle solistille sekä yhtyepianistina tanssi- ja jazz-yhtyeissä. Toisin sanoen nuotit tai nuotittomuus ei aiheuta minulle ongelmia.

Kapellimestariopintoja (J.Panula) ja kuoronjohto-opintoja olen saanut hyödyntää töissäni musiikkiopiston puhallin- ja sinfoniaorkesterin kapellimestarina sekä kahden mieskuoron johtajana.

Olen opettanut Sibelius-Akatemiassa (tuntiopettajana ja lehtorina) pianon vapaata säestystä, mutta keskittynyt sittemmin puhallinmusiikin opettamiseen lehtorina Vantaan musiikkiopistossa.

Esiinnyn aktiivisesti klarinetistina, pianistina, saksofonistina, tuubistina, tarvittaessa harmonikan ja sähköbasson kanssa. Päätyöni lisäksi toimin kouluttajana lyhyemmillä ja pitemmillä kursseilla eri musiikin osa-alueilla (äänenkäyttö, yhtyelaulu, kuorotoiminta, yhtyesoitto, improvisointi, esiintyminen…)

Yhteystiedot: email teppo.salakka@gmail.com

Tarjoaa seuraavia palveluita: musiikkiesitykset, kotikonsertit, konsertit, asiantuntija-arviot