Pauliina hauta-aho

Sipoon Musiikkiyhdistys

Pauliina hauta-aho

Huilisti

Taiteilija – pedagogi – kulttuurialan hallinnon ammattilainen

 Olen Tuusulanjärven avoimen musiikkikoulun rehtori sekä huilunsoitonopettaja Tuusulanjärven avoimessa musiikkikoulussa ja Uudenmaan Suzuki-instituutissa.

Koulutukseni on huilupedagogi (AMK), varhaisiän musiikkikasvattaja ja taiteen soveltava integroija (AMK). Tällä hetkellä opiskelen kulttuurin tuottajaksi (YAMK). Ulkomailla olen opiskellut huilunsoittoa Lundin yliopistossa, Malmön musiikkikorkeakoulussa ja Japanissa Matsumotossa Talent Education Research Institutessa.

Musiikillinen kiinnostukseni on varhaisiästä alkaen huilutaiteen kautta musiikin tuottamiseen kaikkien iloksi. Missioni on musiikin ilon välittäminen mahdollisimman suurelle joukolle.

Musiikillinen taustani on hyvin moninainen. Olen esiintynyt suurille yleisöille mm. Japanissa ja Ruotsissa. Olen tehnyt musiikkityötä sairaalassa esim. neurologisella osastolla ja dementiaosastolla. Tämän lisäksi olen luennoinut musiikin varhaiskasvatuksesta Cambridgen ja Tallinnan yliopistoissa. Olen myös opiskellut kansainvälisen Suzuki-opettajan tutkintojen kaikki viisi tasoa.

Jatkossakin haluan toimia niin taiteilijana, opettajana kuin hallinnon alallakin. Tarjoan konsertti- ja opetuspalveluja.